fbpx

ŽUTA OSA Balkan Etno (Dan mladosti – koncert v KGB – ju)

PETEK, 26. MAJ 2023 OB 20:00

Dan mladosti – koncert v KGB-ju

ŽUTA OSA Balkan Etno

Starogradska skupina ŽUTA OSA, je skupina, ki je ni treba posebej predstavljati. Letos bo obeležila 10 letnico delovanja. Vse ljubitelje starogradske glasbe ponovno vabimo na tradicionalni koncert Dan mladosti!
Koncert bo tradicionalno v KGB-ju (Kulturno glasbeni brlog na Lentu Vojašniški trg 5, Maribor)
Vstopnice bodo v prodaji na dan koncerta po 12€. Priporočamo, da pravočasno rezervirate svojo vstopnico na mailu: bogdan.pernat@triera.net. Na zadnjem koncertu je bilo kar nekaj negodovanja, saj so karte pošle v dveh dnevih…
Nič čakat, hitro vstopnico rezervirat! 

 

CENA VSTOPNICE – 12 EUR

REZERVACIJE VSTOPNIC na povezavi   :  REZERVACIJA VSTOPNIC

 

ŽUTA OSA Balkan Etno

Vsakdan je resen, zavit v tančice v neskončnost drvečih brezbarvnih senc, ki tavajo po sivih ulicah. In ko se v mestu dan prevesi v noč, ko so napete le še strune, se iz osrčja duše, s ščepcem navihanosti in razigranosti pojavi osvežujoča in nasmejana ŽUTA OSA. Svet v barvah se začne z okusom pesmi, ki prav na lahno, božajoče vzdrami bit, jo zaziblje v ritem smeha in jo po taktih starogradskih mojstrov pelje po brbončicah življenja, čutno, zasanjano, prodorno. In ljudje porečejo: »Za večerjo tekne ŽUTA OSA, polnovredni obrok v harmonijo začarane glasbe, smeha in dobre volje. Za povrh pa še kozarec rujnega«. No, pa na zdravje!

 Vedno svež obrok vam postrežemo:

 Miran Jordan – Jordy (harmonika, vokal) Dušan Maček (kitara, vokal) Marko Kac (kontrabas in vokal)