fbpx

Valentinovo za zamudnike (Banda ferdamana)

ČETRTEK, 16.02. 2023 OB 20:00

Valentinovo za zamudnike¡Atención atención! Una nueva telenovela mexicana está Ilegando a la comerilla de la KGB, Fernando!
Fernando: Daj ponovi v slovenščini. Nihče te nea razume.
Pf! Pozor pozor! Nova mehiška telenovela prihaja na kanal KGB, Fernando! Tokrat v produkciji in izvedbi enih in edinih, dramatičnih in tragičnih članov KUD Bande Ferdamane. V kolikor KUD Banda Ferdamana še ne poznate, so improvizacijska skupina. Za nepoznavalce impra pa še hiter opis: Improvizacijsko gledališče je NEZAKONSKI (škandalozno) otrok Stand – Up komedije in gledališča (ali zaznavam prepovedano ljubezen😏), ki je v bistvu bolj smešen od obeh (😱), vendar ga je treba skrivati, ker ga ostali na mehiškem podeželju ne odobravajo. Mehiška telenovela z naslovom Valentinovo za zamudnike se bo premierno in zadnjič, samo za vas draga publika, odvila 16. 2. ob 20. 00 v KGB. Do takrat pa: adios audiencia. (Opozorilo: Valentinovo za zamudnike ne more nastati brez vas, saj potrebuje KUD Banda Ferdamana vaše predloge, da si na licu mesta izmisli scenarij – ULALA.)

Kakšna ljubezen bi se lahko razvila na ranču, kjer premožen kmet posluje še s čim drugim kot svojim govedom?
Kaj lovijo vse njegovi kavboji in kavbojke na oddaljenih stepah?
Zakaj njegova uslužbenka zamuja na delovno mesto vsak četrtek?
In kdo za vraga je Horhe Rodriguez, ki pravi, da je edini pravi dedič ranča?
Takšni ali pa sploh ne takšni zapleti se bodo ali se sploh ne bodo odigrali 16. 2. v KGB Maribor (Kulturno Glasbeni Brlog)
Karte si lahko rezervirate na spodnji povezavi :

REZERVACIJA VSTOPNIC

Vstopnina: 7€