fbpx

TABU

PETEK, 02.06. 2023 OB 20:00

TABU

Skupino TABU vsi dobro poznamo, v DNK slovenske glasbene scene se je za večno zapisala z mnogimi hiti, ki bi jih težko prešteli na prste rok povprečne slovenske družine. A TABU je vse prej kot povprečen bend, ki neustavljivo ohranja ustvarjalno in odrsko energijo, kljub temu, da so se v prvi bojni vrsti zvrstile že tri pevke, Nina, Tina in Eva, vsaka po zavidljivih osem let.
Spomladi je skupina objavila novico, da Eva pričakuje potomstvo in njeno odločitev, da se popolnoma posveti materinstvu. Morda je bil takrat kdo v skrbeh za Tabuje, a v KGB smo se navihano muzali, saj smo vedeli … čisto malo več, kot vsi ostali 😉  

Del KGB-jeve ekipe je že kar nekaj časa čudovito dekle z magičnim glasom, naša Katarina, ki pa Vam tokrat ne postregla tekoče omame ampak Vas bo PRVIČ pozdravila kot nova pevka skupine TABU!!! Da so se Tabujevci odločili izbrati KGB za prvi koncert v novi zasedbi, torej ni zgolj naključje. Pospremimo skupaj Katarino na novo pot proti žarometom – z ekskluzivnim intimnim akustičnim koncertom 2. junija v KGB.

 

CENA VSTOPNICE : 20,oo EUR