fbpx

Stand up (MB) – Martina Ipša – prvoaprilski šov

Petek, 01.04. 2022 / 20:00

Stand up (MB) – Martina Ipša – prvoaprilski šov

PRVOAPRILSKI ŠOV
Posebna verzija Martininega stand up nastopa. Divje, noro, nepredvidljivo, predvsem pa direktno in brez zavor.
O čem? O vsem, kar se ji trenutno plete po glavi 🙂
Vsi, ki ste kupili vstopnice za naše dogodke, ki so bili zaradi COVID 19 ukrepov prestavljeni, jih lahko zamenjate za predstavo 1.4.2022 v MB. Pošljite mail na info@standupsi.com, priložite vstopnice in omogočili vam bomo ogled predstave 1.4.2022.
Martina Ipša je ena tistih, ki so ustvarjali sceno stand up komedije v Sloveniji in 12 let pozneje je še vedno prisotna na sceni in boljša kot kadarkoli. Po več kot 1500 nastopih v treh jezikih, je Martina po mnenju mnogih najboljša stand up komičarka v Sloveniji in ena najboljših v regiji. Bila je kreatorica dveh TV oddaj, napisala je scenarije za tri gledališke predstave, bila soavtorica na dveh celovečernih scenarijih, napisala tri celovečerne stand up showe in je nekaj ustvarjala vsebino za radio, kratek čas tudi kot voditeljica jutranjega programa.
Je ena od komikov, ki so nastopili v oddaji Stand up & More, ki je bila predvajana na Comedy Central Extra in ta oddaje se predvaja še danes. Njen 20 minutn dolgi special – Stend Ap predstavlja: Martina Ipša, pa je bil posnet v letu 2017 in po predvajanju prejel odlične kritike. Leta 2019 je bil na najbolj priljubljenem televizijskem kanalu v Sloveniji, Pop TV, predvajan Roast Martine Ipša.
VSTOPNICA: 15
REZERVACIJA in PRODAJA VSTOPNIC :