PREDSTAVE

 

 


 

   sre. / 23.05. / 20:00   

Roman Vodeb

RAZOČARANA GOSPODINJA PRI SEKSOLOGU

Uspešnica leta Kavarne Union prihaja v klub KGB Maribor, 23.5. ob 20.00!

Ne zamudite priložnosti za nagajiv večer v KGBju, kjer bo odmeval gromki smeh, na vaš obraz pa se bo prikradel tudi marsikateri pomenljiv nasmeškek!

Odkrita, humorna, poučna in brez dlake na jeziku duokomedija o seksu, partnerskih odnosih in vsem, kjer nas “čevelj” žuli!

“Razočarana gospodinja pri seksologu” (samo za odrasle 18+).

V tem gledališkem hitu se Roman Vodeb “loteva” Lize Kurtz Potrebuješ oz. se ona “loteva” njega. V njunih odrskih dialogih spet mrgoli ogromno poučne seksualne pikantnosti.

    cena vstopnice – 10 €


   tor. / 29.05. / 20:00   

večer impro teatra

cena vstopnice – 4 €


   sre. / 30.05. / 21:00   

Stand up večer

ODPRTI MIKROFON

Tokrat v KGB prihaja četa mladih komikov, ki vam bodo pripravili večer poln novih vicov. Garantiramo vam, da boste slišali obilo novih šal, morda boste celo našli novega najljubšega komika.

Nastopajoči:

Rok Škrlep prihaja iz Kranja. Študent filofaksa vas bo v dobro voljo spravil že s svojo prikupno zmedenostjo, smislom za improvizacijo in simpatičnim humorjem. Kljub svoji mladosti pa je od leta 2013 nanizal že več kot 150 nastopov po Sloveniji. Bil je tudi zmagovalec treh komičnih spopadov in si je s tem prislužil naziv »roast masterja«. Njegov humor sega od povsem prikupnih šal do kakšne tudi malo bolj začinjene. Zna se zgoditi, da bo na odru padel tudi kakšen glasbeni vložek.

Kaja Grozina prihaja iz Krškega in kljub sevanju ima vse prste. Je tip človeka, ki v pogovoru: “dej ti prva prekini,” dejansko prekine. Edini šport s katerim se ukvarja je preskakovanje obveznosti na sto metrov. Njena želja je doživeti vsaj eno sceno iz filma Fifty shades of Grey. Pravi, da tisto, ko ona diplomira.

Armin Čulič, rojen v tujini (na Jesenicah) ni vaški fant, ki zbija šale za šankom v gostilni, ampak je fant, ki opazuje dogajanje okoli sebe in se vanj skuša vživeti. Ljudje sI ga predvsem zapomnijo po njegovi iskrenosti na odru in prelepim jeseniškim slengom. Svoj material črpa predvsem iz svojega življenja, saj se mu kljub dobrosrčnosti zgodijo banalne stvari v vsakdanjem življenju. Ljudje ga vidijo kot zelo odprtega in entuziastičnega človeka oz. kot ga kliče njegov šef iz fabrke, “ambiciozen Šaban”.

David Gorinšek je na pol Štajerc, na pol vampir, ki rad pije kri, še raje pa pivo. Pravi, da ne posluša glasbe, ker si raje privošči punk-rock, uživa pa v bobi palčkah in švercanju beloruskih potnih listov.

cena vstopnice 4 €


  čet. / 31.05.  / 20:00 – PRESTAVLJENO NA SEPTEMBER 2018  

Vemo, da je naš.

Toša poznamo.

Vemo , da govori hitro in veliko.

Vemo, da se zmeraj nagovori do mokrega.

Vemo, da njegov dolgi jezik ne prizanaša nikomur – niti njemu samemu ne.

Tudi v KGB-ju bo tako.

Komaj čaka, da stopi na oder.

In še nasvet: otroci naj ostanejo doma.

cena vstopnice – 11 €

 


PRODAJA VSTOPNIC: Vstopnice za prireditve naprodaj na dan prireditve uro pred objavljenim začetkom prireditve.

Rezervacije vstopnic  : REZERVACIJE VSTOPNIC