fbpx

NA ZDRAVJE / Tina Gorenjak in Tanja Kocman

Sreda / 8.11. 2023 OB 20:00

NA ZDRAVJE
Stand up komedija štajerskega dvojca brez krčmarja

»Na zdravje« je vzklik, ki ga imamo Slovenci najraje in nazdravljamo tako zagnano, da bi moral ta narod pokat od zdravja. A največkrat predvsem komu poči kakšen živec.
Nazdravljanje in zdravje pa segata na toliko področij, da potrebujemo kar dve ženski, da obdelata vsaj nekatera. Tina Gorenjak in Tanja Kocman bosta posegli v svoje izkušnje, zlorabili svoje spomine in vam predstavili svoje zgodbe, ki zaradi resničnosti kričijo po smehu.
Komedija, ki jo boste obiskali, ni sestanek anonimnih alkoholikov. Čeprav se bo kakšna njuna zgodba morda zdela prav takšna. Ni obisk psihologa. Čeprav boste morda ob odhodu iz dvorane menili, da ga potrebujeta. In ni obisk fitnesa, čeprav je trening smejalnih mišic zagotovljen.
Predstava se vas bo dotaknila, vas nasmejala, vas opomnila, kaj res šteje in vas predvsem prepričala, da niste sami. Tudi takrat, ko bi radi bili 😊
Za ogled predstave se ne potrebujete posvetovati o tveganju in neželenih učinkih z zdravnikom ali farmacevtom, saj je smeh dokazano vsaj pol zdravja.

Predstava traja 1uro 20min 

cena vstopnice – 15,00 ER

Število vstopnic omejeno, priporočamo rezervacije vstopnic na povezavi : http://klub-kgb.si/rezervacije-vstopnic/

Rezervirane vstopnice v prodaji na dan predstave v KGB ju od 19:00 ure.