fbpx

MASAYAH / ODPOVDANO

KONCERT ODPOVEDAN

PETEK, 4.8. 2023 OB 20:30 – MINORITI MARIBOR (Poletje pod hrastom in zvezdami) LGM

MASAYAH

Masayah je imela izjemen začetek leta, saj je bil njen hit Ni Panike najbolj predvajana skladba lanskega leta, Po uspešnem začetku leta, ko je bil njen prvi hit Ni panike najbolj predvajana skladba lanskega leta in ko je z odličnimi videospoti začela napovedovati svoj prvi solo album, se njena pot navzgor samo še nadaljuje.

Sredi aprila je izdala svoj prvi samostojni album ZAVEDNO, ki je na pretočnih platformah še vedno na prvem mestu najbolj prodajanih albumov. Takoj po izidu se je začela intenzivno pripravljati na svoj prvi samostojni koncert, dan pred njim pa je prejela nagrado Zlata piščal za ‘novinko leta’. »Ta nagrada je zame izjemna čast in smerokaz, da delam nekaj prav. Čeprav sem še zelo mlada, so za menoj že kar dolga leta pisanja besedil in ustvarjanja glasbe in sedaj sem končno dobila svoje mesto v okolju, kjer želim ustvarjati. Odkar me je zapustil oče, vse to delam za njega in za spomin, ki bo ostal za vedno«, je ob prejemu nagrade povedala Masayah.

Mlada hiphop in RnB glasbenica ima tako pred seboj očitno svetlo glasbeno prihodnost. V maju mesecu je razprodala Kino Šiška, kjer je predstavila svoj novi album Zavedno, takoj za tem pa je nastopila na Sea Star festivalu, v nadaljevanju pa napoveduje koncertno turnejo po Sloveniji in izide novih videospotov. Sočasno ustvarja nove skladbe, snema v lastnem studiu in želi svoje dosežke presegati z vsakim novim korakom.