fbpx

LJUBEZENSKI OGLAS

SREDA, 19.04. 2023 OB 20:00 / PREDSTAVA ODPADE

Ljubezenski oglas

Za vse nostalgike in romantike, iskalke in iskalce v ljubezni, srečno in nesrečno zaljubljene – komedija Ljubezenski oglas! Predstava, ki vas bo nasmejala do solz! Predstava, ki je ogledalo številnih nerodnih situacij v ljubezni, spoznavanju in iskanju »dlake v jajcu« pri življenjskih odločitvah.
Zorka išče moškega svojega življenja in ker je »dol« vse zanič, se Zorka odloči priti v Slovenijo … Kako se znajde, kaj vse je drugače, kaj preživlja, kaj se ji bo zgodilo … koga in kakšne moške bo spoznala, bomo skupaj z igralko doživeli v novi komediji.

Preživeli bomo žensko usodo, polno ljudskih pogovorov, nasvetov in življenjskih zaključkov, ki se jih bomo še dolgo spominjali! Komični lik Zorka, oz. igralka Vesna Anđelković nam bo v gledališki predstavi prikazala večno zanimive žensko-moške odnose na komičen način.

OGLAS: Iščem postavnega, dobro situiranega moškega z avtomobilom. Slika avtomobila zaželena.

 

Vesna Anđelković je magistra znanosti dramskih umetnosti, profesionalna igralka, z večletno izkušnjo na področju poučevanja igre. Od leta 2005 živi in dela v Sloveniji kot samozaposlena v kulturi  in opravlja poklic igralke. Režirala je več gledaliških predstav, rada igra monokomedije, od leta 2012 izvaja in vodi projekte s področja podpornih storitev v vzgoji in izobraževanju ter prostem času otrok, predvsem dramski krožki po osnovnih šolah ter gledaliških šolah. Je tudi avtorica Enostavnega priročnika gledališke vzgoje.  Po njenem mnenju je delo pedagoga predvsem ustvariti pogoje, ki omogočajo razvoj talenta, lakoto po komunikaciji in željo po igri. Predvsem si želi pomagati učencem najti svojo odrsko identiteto ter skozi vaje, pogovore in izbor nalog, pomagati učencem pri razvoju osebnosti ter individualnega igralskega izraza (Pionirski dom – center za kulturo mladih).

Cena vstopnice  : 15,00 EUR