KONCERTI 2020

   28.2. / 21:00   

SAŠKAKoncert ob izidu singla “Še kar lovim tvoj nasmeh”

SAŠKA s prvo avtorsko skladbo »Še kar lovim tvoj nasmeh«, s katero nastopa na EMI, prireja premierni koncert.
Kdo sploh je SAŠKA?
Saša Matajič »Saška« je mlada glasbenica na začetku samostojne poti, nekateri od vas jo poznate kot spremljevalno pevko pri raznih priznanih glasbenikih na slovenski glasbeni sceni ter po koncertih po Mariboru in drugod po Sloveniji, drugi pa ste zanjo prvič slišali na EMI Freš.
Vabljeni na glasbeni dogodek, kjer vas bo v skozi prijeten večer vodila Saška z bendom.
Za uvodno ogrevanje v večer bo poskrbela Klarity.
Vstopnina: 3€

 

FEBRUAR 2020

  sobota / 7.3. / 21:00  

koncert

Jeannette / Nuit Noire

Na predvečer dneva žena se Jeannette vračamo v najprijetnejši mariborski brlog – KGB! Dogodek smo poimenovali Nuit Noire, ker se sliši prešernovsko in francosko. 😊 Lepo vabljeni, da nas slišite v novi preobleki in osveženi zasedbi!

P.S.: Kdo zná noč temno razjásnit, ki tare duha!

JEANNETTE
so harmonika, kitara, bobni, bas in glas zaljubljeni v vintage očarljivost glasbe, ki v nalezljivem swing ritmu vabi na ples. V glasbenem stilu jadrajo med šansonom, gypsy jazzom, bluesom in rokenrolom, ter hitro spreminjajo vloge iz omikanih Francozov v nemirne rokerje. Poleg avtorskih skladb, repertoar zajema priredbe v posebni Jeannette preobleki – od sanjavih poletnih večerov v Moskvi, do rožnatega življenja v Parizu, kot ga vidi zaljubljena Edith Piaf.
Skupina aktivno deluje od leta 2013. Do danes se je zvrstilo preko 100 koncertov na različnih glasbenih festivalih in v klubih po Sloveniji. Njihova avtorska skladba Permanentno moj je bila izbrana za kompilacijo Zabavni izbor Nika Records 2017 in nagrajena s snemanjem videospota na natečaju Spotvizija 2018.
V letu 2020 pridno delajo na novem avtorskem materialu, nekatere nove skladbe pa je že možno slišati na koncertih. Vabljeni! La Vie Est L’amour!

Jeannette so: Barbara Rehar – vokal, Sandi Kampuš – bobni, Alan Haidar – kitara, Aleš Boroš Barni – bas kitara, Andrej Kos – harmonika

vstopnina bo –

 

 


 

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter