KONCERTI 2019

 
  petek, 7.6. / 21:00  

koncert skupine

SATCHMO DIXIE BAND

Žan Cesar –trobenta  / Grega Vinko – pozavna  /  Andrej Cimerman- klarinet-klavir  /  Ivek Baranja – bobni  /  Joc Ratej – banjo in kitara  /  Peter Jeraj – kontrabas  /  Janez Goršič – vokalni solist

Satchmo dixie band- celjski dixieland ansambel, ki je s to glasbo v drugem desetletje muziciranja, je eden vodilnih slovenskih ansamblov, ki goji ta glasbeni stil in s svojimi izvirnimi priredbami slovenske in svetovne popularne glasbe preseneča in navdušuje občinstvo na številnih koncertih doma in v tujini.
Ta glasbena zvrst postaja hit leta, posebej s plesom swinga.
Naš koncert nosi naslov » Tribute to Louis Armstrong« in je po konceptu show, v katerem se prepleta dixieland z največjimi hiti Louisa Armstronga, ob 100 obletnici začetka igranja trobente ambasadorja ameriške glasbe.

 

cena vstopnice – 10 eur
   četrtek, 30.5. / 20:00    

koncert zasedbe

BEZGET  KAMPL  PARUSHEV 

TRANSFUSION

Igor Bezget – kitara
Tadej Kampl – bas
Mihail Parushev -bobni

Kot že ime nakazuje glasba ki jo bodo predstavil temelji na združevanju različnih glasbenih načinov izražanja. izhajajoč iz jazzovske oziroma jazz rockovske osnove njihova glasba združuje različne glasbene vplive z katerimi so se glasbeniki srečali na svoji življenski poti. člani zasedbe sodelujejo že dalj časa prvič pa so skupaj zaigrali na snemanju prvega big band albuma igorja bezgeta z naslovom pangea. od takrat redno sodelujejo, kot trio pa so skupaj posneli pet albumov. repertoar ki ga bodo predstavili temelji na izboru skladb ki so jih skozi leta skupaj posneli kakor tudi na novih kompozicijah ki jih najdemo na svežem projektu z naslovom macedonian suite.

https://youtu.be/jV-hikyaLug

https://youtu.be/jV-hikyaLug

https://m.youtube.com/watch?v=kk0IetOMivQ&feature=share

https://m.youtube.com/watch?v=BlIARWQMg2Y

 

cena vstopnice – 8 eur
  petek, 24. 5. / 22:00  

koncert skupine

ŽUTA OSA Balkan Etno

cena vstopnice – 10 eur
   petek, 17. maj 2019 / 21:00   

koncert skupine

ŽELJA PO KAKAVU

 

  • Alex Želj (glavni vokal, spremljevalna kitara)
  • Sani Smajić (bobni, tolkala)
  • Blaž Pridgar (back vokal, bas kitara)
  • Jaka Kunst ( solo kitara)
  • Marko Baklan (klaviature, dodatki)

O bandu:

Smo 5-članski Rock band, polni energije in raznih zanimivih idej. Začeli smo sicer kot 4-članski band pred dvema letoma, a smo se od takrat nekoliko spremenili in predvsem dopolnili. Vsi smo bili glasbeniki že prej, vsem nam je všeč rock in želimo takšno glasbo širiti dalje med občinstvo. Po našem mnenju se je v zadnjih letih stil glasbe obrnil na glavo. Dandanes se svet vrti le okrog elektronske glasbe, medtem ko Rock, Metal, Punk… tonejo v pozabo. Naš namen je današnji družbi povrnit tisti »pravi, stari« rock, kjer lahko ljudje skačejo, plešejo, pojejo, se zabavajo in zapustijo koncert z velikim nasmeškom na obrazu. Ker smo še dokaj mlad band, večinoma igramo znane rock pesmi, avtorske glasbe pa se dotikamo šele letos. Ker mora ljudem, bit koncert tudi vizualno všeč, zadnje čase našim koncertom dodajamo tudi show elemente. Trudimo se po najbojših močeh in se izpopolnjujemo vsak dan.

cena vstopnice – 3 eur

   sobota, 11. maj 019 / 21:00   

koncert skupine   

OKTTOBER

© Sasa Huzjak

Jesen je lahko dolga in zima mrzla. A pride pomlad. Mariborski bend Okttober se po letu in pol premora končno vrača na glasbene odre in počasi začenja gibati prste in glasilke.

Okttober so Milan Fras, pevec in kitarist, solo kitarist Nikola Stojanović, basist in mag Sebastijan Roškarič in bobnar Gregor Božič.

Letos mineva že deset let, kar so se prvič sestali, leta 2015 pa so izdali tudi prvenec, album melanholičnega melodičnega rocka, z naslovom 10. Na njem je poleg uspešnice Lep dan še pesem tedna z Vala 202, Sem kakor ti, zgodba o iskanju sreče izven nas, ki se tam ne skriva – Dlani in Poišči me v pravljici. Pravkar nastajajo nove skladbe, ki jih boste že lahko slišali na prihajajočih koncertih.

Več informacij o skupini tudi na www.okttober.com, kjer so objavljena vsa besedila, povezava do albuma, koncertne informacije, fotografije in podobno. Na spletni strani je tudi povezava do digitalnega downloada albuma, ki je na voljo na vseh večjih spletnih platformah za posredovanje glasbe (iTunes, Amazon, Google music, Deezer, CdBaby, …).

(foto: Saša Huzjak)

Facebook: https://www.facebook.com/Okttober

Twitter: https://twitter.com/Okttoberband

Instagram: https://www.instagram.com/okttober

Okttober so:

Milan Fras, pevec, kitarist,

Nikola Stojanović, solo kitarist,

Sebastijan Roškarič, basist,

Gregor Božič, bobnar.

RSS
Follow by Email
Facebook
google+
Twitter
YOUTUBE