KONCERTI 2019

   petek, 17. maj 2019 / 21:00   

koncert skupine

ŽELJA PO KAKAVU

 

  • Alex Želj (glavni vokal, spremljevalna kitara)
  • Sani Smajić (bobni, tolkala)
  • Blaž Pridgar (back vokal, bas kitara)
  • Jaka Kunst ( solo kitara)
  • Marko Baklan (klaviature, dodatki)

O bandu:

Smo 5-članski Rock band, polni energije in raznih zanimivih idej. Začeli smo sicer kot 4-članski band pred dvema letoma, a smo se od takrat nekoliko spremenili in predvsem dopolnili. Vsi smo bili glasbeniki že prej, vsem nam je všeč rock in želimo takšno glasbo širiti dalje med občinstvo. Po našem mnenju se je v zadnjih letih stil glasbe obrnil na glavo. Dandanes se svet vrti le okrog elektronske glasbe, medtem ko Rock, Metal, Punk… tonejo v pozabo. Naš namen je današnji družbi povrnit tisti »pravi, stari« rock, kjer lahko ljudje skačejo, plešejo, pojejo, se zabavajo in zapustijo koncert z velikim nasmeškom na obrazu. Ker smo še dokaj mlad band, večinoma igramo znane rock pesmi, avtorske glasbe pa se dotikamo šele letos. Ker mora ljudem, bit koncert tudi vizualno všeč, zadnje čase našim koncertom dodajamo tudi show elemente. Trudimo se po najbojših močeh in se izpopolnjujemo vsak dan.

cena vstopnice – 3 eur

   sobota, 11. maj 019 / 21:00   

koncert skupine   

OKTTOBER

© Sasa Huzjak

Jesen je lahko dolga in zima mrzla. A pride pomlad. Mariborski bend Okttober se po letu in pol premora končno vrača na glasbene odre in počasi začenja gibati prste in glasilke.

Okttober so Milan Fras, pevec in kitarist, solo kitarist Nikola Stojanović, basist in mag Sebastijan Roškarič in bobnar Gregor Božič.

Letos mineva že deset let, kar so se prvič sestali, leta 2015 pa so izdali tudi prvenec, album melanholičnega melodičnega rocka, z naslovom 10. Na njem je poleg uspešnice Lep dan še pesem tedna z Vala 202, Sem kakor ti, zgodba o iskanju sreče izven nas, ki se tam ne skriva – Dlani in Poišči me v pravljici. Pravkar nastajajo nove skladbe, ki jih boste že lahko slišali na prihajajočih koncertih.

Več informacij o skupini tudi na www.okttober.com, kjer so objavljena vsa besedila, povezava do albuma, koncertne informacije, fotografije in podobno. Na spletni strani je tudi povezava do digitalnega downloada albuma, ki je na voljo na vseh večjih spletnih platformah za posredovanje glasbe (iTunes, Amazon, Google music, Deezer, CdBaby, …).

(foto: Saša Huzjak)

Facebook: https://www.facebook.com/Okttober

Twitter: https://twitter.com/Okttoberband

Instagram: https://www.instagram.com/okttober

Okttober so:

Milan Fras, pevec, kitarist,

Nikola Stojanović, solo kitarist,

Sebastijan Roškarič, basist,

Gregor Božič, bobnar.

RSS
Follow by Email
Facebook
google+
Twitter