KONCERTI 2019

petek / 22.2. / 21:00

SIMPATICO

Koncert skupine SIMPATICO

Pesnik Rok Vilčnik je znova, kot je to uspešno storil že pri Pateticu, v slovenski jezik prelil verze nekaterih klasičnih popevk svetovne glasbene zakladnice. Pesmi, kot so What a wonderful world, Autumn leaves, Isn’t she lovely, Fly me to the moon, Valerie in druge, vam bo predstavil skupaj s prekajenimi jazz potepuhi, ki so za igranje svojih inštrumentov končali šole. Tokrat ni v igri nobene filozofije, radi bi se vam samo prikupili.

Posebni gost večera bo njihov šarm.

Vokal: Rok Vilčnik
Klaviature: Taja Božič
Kontrabas: Luka Gaiser
Bobni: Jože Zadravec

sobota / 23.2. / 21:30

SAX IN THE HOUSE

Po skoraj letu dni Vasko in Urbadur ponovno spajata dva nasprotna si svetova – digitalno ustaljenost elektronskih ritmov in virtuozno igrivost analognih pihal. Alkimistično sintetiziranje nas bo peljalo po poteh zamaknjenega downtempa, strumnega broken beat-a, globoke house glasbe in sončnih poljan novega diska.

VASKO ATANASOVSKI
Saksofonist in flavtist Vasko Atanasovski je znan predvsem po transžanrskih sodelovanjih s svetovno znanimi jazz, rock, klasičnimi in tradicionalnimi glasbeniki ter mojstrskem pristopu do vseh glasbenih stilov. S svojo glasbo je križaril od Indije, Kitajske in Argentine do ZDA in Evrope, kjer je nastopil na mnogih imenitnih prizoriščih, kot so: Festival Ljubljana, Town Hall New York, Jazz festival Atene, Sava Centar Beograd, Sally Can’t Dance Beijing, Mood Indigo Bombay, Niceto (Buenos Aires) itd. Sodeloval pa je z imeni kot je Vlatko Stefanovski, Marc Ribot, Hindi Zahra, Living Colour in mnogi drugi.

URBADUR
Urban Ambrožič – Urbadur je selektor širokega nabora alternativnih glasbenih žanrov. Glasbeni numizmatik v svoji zbirki hrani sijoče valute jazz-a, funka, diska, progresije in fusiona, s katerimi redno trguje na sejmih trip-hopa, downtempa, nu-disco in deep house glasbe.

vstopnina bo – 8 €


petek / 8. marec / 21 h

koncert skupine

BUENA BANDA

Power-Brass, Pop, Funk, Hip Hop, New Orleans Street Style


Zasedba:

Trumpet: Marko Šolman
Trumpet: Dominic Pessl
Tenor Saxophone: Nicolò Loro Ravenni
Baritone Saxophone: Oleksandr Ryndenko
Trombone: Sascha Krobath
Sousaphone: Georg Laller
Drums: Luis Carneiro de Oliveira

Web:

www.buenabanda.com

https://www.facebook.com/buenabandamusic/

 

cena vstopnice : 


RSS
Follow by Email
Facebook
google+
Twitter