KONCERTI


 

JUNIJ 2018


   pet. / 22. 06. / 23:00  

Dr. VINKO & THE MILICIJA  (CRO)

ODPOVEDANO


 

    sob. / 23.06. / 23:00  

THE COCK TAILS  (SLO)

Tomi Brus – vokal
Staš Sukič – el. kitara, vokal
Luka Škrilec – bas kitara, vokal
Aleš Mir – Bobni, vokal

Žanr

Funk, Pop, RnR

Funkin’ roll … also known as The Cock Tails

The Cock Tails

Smo zasedba z 4 letnimi izkušnjami na odru, katera izredno uživa v live nastopih. Naš cilj je, z energičnim funk, blues – rock nastopom, spraviti par plesnih čeveljčkov na plesišče J


   ned. / 24.06. / 22:30   

TAKE OFF  (SLO)

Take off smo skupina mladih glasbenih entuziastov ter predvsem prijateljev. Po dolgi zgodovini primarne zasedbe, ki steje ze skoraj 10 let, pa se je bend reformiral, prav tako pa njegov repertoar. Klasicne rock klasike (queen, bon jovi, toto, europe, van halen,…) je nadomestila  oz. nadgradila mesanica 80′ pop/funk/disco hitov, kot tudi novejsih popularnih pesmi. Trenutno se skupina posveca snemanju ter ustvarjanju lastnih komadov.

 

Alen Kovše – kitara, vokal

Matic Pokorn – bass kitara, vokal

Matic Mlakar – klaviature, vokal

Jure Skaza – bobni, vokal

FB profil: https://www.facebook.com/TakeOFFslk/

Promo video: https://www.youtube.com/watch?v=9YSf1LL01wc&feature=youtu.be

 

 


   pon. / 25.06. / 22:30   

URBAN PULZ  (SLO)

NEVERJETEN DAN ZA »URBAN PULZ«

“Urban Pulz”, nova ljubljanska rock skupina, predstavlja singl “Amazing day” – uvod v prvi album, ki prinaša nov zvok na glasbeno sceno.

“Urban Pulz” (z leva na desno: Alan – vokal in kitara; Toni – bas kitara; Robert – bobni; Matic – kitara), ki v teh dneh dela na svojem prvem albumu, ima v svoji zasedbi izkušene glasbenike, ki so kilometrino nabirali v Don Mentoni bandu, Gušti in Polona, Prisluhnimo tišini, Elektrika… Sedaj ustvarjajo nov zvok, ki je hkrati čvrst in melodičen, in v katerem se čuti vpliv sodobnih angloameriških bandov.

»Urban Pulz« se bo predstavil s singlom »Amazing day« (Neverjeten dan), ki najbolje opisuje karakter njihovega zvoka, vendar vsak komad pove svojo posebno zgodbo. Teksti so v angleščini, ki bolj »sede« na muziko, in so inspirirani resničnim dogodkom iz življenja Alana, avtorja tekstov. Glasba je nastala v kreativnem dopolnjevanju Alana in Tonija in na sveže aranžirana v novi zasedbi »Urban Pulz«, kjer je vsak član banda dodal svoj prepoznavni zvočni podpis. Album bo posnet, zmiksan in masteriran v Ljubljani pod izkušeno producentsko palico Zvoneta Kukca (Elektrika, Don Mentoni band…) predvidoma do konca leta 2018.

Več o skupini »Urban Pulz« preberite na

https://www.facebook.com/UrbanPulz


   tor. / 26.06. / 22:30   

JERNEJ ZORAN & MINISTRSTVO RESNICE  (SLO)

 

Jernej Zoran – kitara

Nina Radkovič – vokal

Marko Verbič – kitara

Peter Jenič – bas

Miro Tomšič – bobni

Dolenjski kitarist in avtor Jernej Zoran ponuja izjemno glasbeno doživetje, uživanje v mešanici rocka, popa in bluesa. Virtuozno igranje kitare, odlična pevka in udarna ritem sekcija so lastnosti benda, ki sliši na ime JERNEJ ZORAN & MINISTRSTVO RESNICE. Gre za zasedbo prekaljenih glasbenikov, ki je koncertno kilometrino nabirala z izvajalci, kot so Dan D, Gušti, DMP, Tinkara Kovač …).

Koncertni spored je dolg do dve uri. Zajema avtorske pesmi z Jernejevih štirih samostojnih albumov (precej singlov je danes radijska stalnica, od Primorskega do Murskega vala, do Vala 202), izbor pesmi, ki jih je napisal in posnel z Društvom mrtvih pesnikov (DMP), katerega član je bil, in nekaj instrumentalnih kitarskih poslastic.

Zasedba, ki se odlično znajde tako na velikih kot na majhnih odrih – od prireditev, kot je Pivo&Cvetje, poletnih/decembrskih/festivalskih večerov po slovenskih mestih, do klubov, kot je Orto Bar – se predstavlja v »električni«, pa tudi v »akustični« različici.

 

YOUTUBE KANAL:

https://www.youtube.com/user/Smykker11

SOCIALNI MEDIJI:

https://www.facebook.com/jernej.zoran

https://twitter.com/jernejzoran

www.jernejzoran.com

 

Nekaj “hitrih dejstev” o Jerneju:

– eden najboljših slovenskih blues-rock kitaristov (v Stopu so ga pred časom poimenovali kar “slovenski David Gilmour”, nad prvim albumom Avgustovski kosci pa se je navdušil tudi legendarni Vlatko Stefanovski http://www.guitar9.com/rediscov18a.html

nekdanji član DMP (Društvo mrtvih pesnikov) – sodeloval na albumu Vojna in mir (avtor singlov Kisik in Superheroj)

– sredi “ustvarjalnega vala”: od 2011 do danes 4 samostojni albumi, 19 singlov, 14 videospotov

reden radijski airplay in uvrstitve (tudi na vrh) na vse pomembnejše lestvice (Točka, Popevka tedna Val 202, Stop Pops 20, …)

sodelovanja: Tifa (Bijelo Dugme), Tinkara Kovač, Tokac (Dan D), Hamo

ZNANI O JERNEJEVEM USTVARJANJU:

Glasbeno ustvarjanje Jerneja Zorana je dolgoletni, vztrajni niz konstant, med katerimi se skrivajo neznanke. Biseri v popularni glasbi. Tisti, ki bodo preživeli preizkus časa. In ostali zanamcem kot znamenje našega časa. Jure Longyka

 

Jernej je eden izmed tehnično najbolje podkovanih in izkušenih kitaristov v državi, je tudi izjemno kakovosten avtor glasbe in besedil, pisec tako številnih uspešnic kakor tudi manj znanih vendar glasbeno visoko kakovostnih skladb in del. – Andrea Flego – Effe

 


   sre. / 27.06. / 22:30   

BLUTWURST  (SLO)

BLUTWURST je trio večno vedrih možakarjev v zasedbi bobnarja, basista in kitarista – vokalista, ki za svojo in za dobro voljo poslušalstva skrbi že vse od leta 1996, njihovo glasbo pa bi lahko označili kot učinkovit, preprost, hudomušen rock. Ali punk? Dajte jih vprašat in izvedeli boste vse o pečenem jagenjčku s česnom! Intelektualce bo bolela glava. Vse ostale jutro kasneje.

O sebi pravijo, da so se v zadnjih desetih letih igranja naučili izključno žretja mesa in pitja krvi ter si tako zagotavljajo obstoj še vsaj petkrat toliko let. Do sedaj še niso izdali resnega albuma, se pa zelo radi udeležujejo vseh prireditev, kjer jih lepo gostijo……

 

ALEN (ŠEČER) – TOLKALA (NAJSTNICE IN STIKI Z JAVNOSTJO)

IGOR (BEJBIFEJS) – BAS (POMOČ NA DOMU)

SAID (…) – KITARA, VOKAL (OSTALO)

POVEZAVA: http://www.myspace.com/1234blutwurst

VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=VeR29IPbO7c 


   čet. / 28.06. / 22:30   

THE STICKY LICKS  (SLO)

Zvrst : ROCK

Člani

Mario Pešić– vokal  / Bratko Zavrnik– kitara / Janez Rotman– kitara  / Matic Burazer- bas / Primož Verdinek– bobni

http://www.slorock.si/the-sticky-licks/#sthash.Mp1ceFTP.dpuf

 

Glasbena skupina The Sticky Licks je luč dneva ugledala v spomladanskih mesecih leta 2010, ko so moči združili prekaljeni rockerji vokalist Mario Pešić, kitarista Janez Rotman in Matic Burazer, basist Simon Kociper in bobnar Primož Verdinek ter si nadeli ime IS. Naslednje leto se je Kociper odločil, da bo skupino zapustil. Bas kitaro je nato v roke vzel Burazer, kitaro pa je prevzel Bratko Zavrnik…. Po tej menjavi so se fantje začeli posvečati predvsem ustvarjanju avtorskega materiala in se tudi preimenovali. Izhodišče ustvarjanja je rock, a pri tako različnih glasbenih vplivih doda vsak posameznik svoj pečat, zato tudi ne preseneča, da je vsaka pesem svojstveno poglavje zase, ki zamiga še tako hladne boke. Band se trenutno posveča snemanju avtorskih komadov, izid prve male plošče pa je le vprašanje tednov.


   pet. / 29.06. / 23:00    

WHISKEY WILDCATS  (SLO)

Nastali smo v marcu 2017, zaradi tekmovanja Kitariada, na katerega sta se prijavila kitarista. Po tekmovanju smo se odločili, da bomo nadaljevali. V začetku februarja 2018, pa se nam je pridružila še pevka Biba in zapolnila praznino vokala.

Člani:

Tilen Herinek (bass, vokali)

Matic Potolnik (bobni vokali) – Lin Lebe zamenjava

Biba Kampuš (vokal)

Patrik Siranko (ritem kitara)

Anže Zupančič (lead kitara)

Yt: https://www.youtube.com/channel/UCQlti1oVoZWu_AYpP1Rg_Jw

Fb: https://www.facebook.com/WhiskeyWildcats/

Ins: https://www.instagram.com/whiskeywildcats/


  sob. / 30.06. / 23:00   

DIZOPEN  (SLO)

Dizopen smo 5 članska zasedba, ki skupaj meri kar 900 centimetrov in na dober dan tehta okroglih 400 kilogramov. Do unije 5-ih glasbenikov je prišlo leta 2015, ko smo iz kleti privlekli stari set bobnov, nabavli par kitar in ob tem ugotovili, da nas nič ne osrečuje tako kot 100 Watt-ni zvočnik na meji, da ti raztrga bobnič. Preigravamo glasbo ob kateri uživamo vsi in glasbo ob kateri uživa naša pevka Ana. Repertoar obsega slovenske rock komade, občasno pa atmosfero zapolnimo s tujimi zimzelenimi ritmi. Ob igranju glasbe uživamo in si želimo, da bi to lahko delili z našimi poslušalci. Upamo, da boste z nami uživali, če ne, bo pa vsaj karta zagotovo poceni.  

 

Ana Cvetko (Vokal, seksafon)

Rok Cvetko (Kitara, še dela na vokalih)

Tomaž Cvetko (Bas kitara, ne dela na vokalih)

Luka Pravdič (Kitara, orglice, G akord)

Tina Tumpej (Bobni, včasih še kaka činela)

 

Vstop prost

Vrata kluba KGB v času festivala odpiramo ob 22:00