fbpx

Hamo & Tribute 2 Love – DOBRODELNO

PET., 18. AVG. 2023, OB 20:30

Hamo & Tribute 2 Love

 Letni avditorij LGM Minoriti, Maribor

Drage Naše in cenjeni Naši

Ker so nas dogodki zadnjih dni močno pretresli in nemočno opazujemo bitko s podivjano naravo, smo sklenili, da lahko vsaj malo pomagamo. Koncerte, ki so napovedani na poplavljenih območjih in jih bo možno izpeljati, bomo odigrali dobrodelno.

Dobiček od prodanih vstopnic bomo namenili vsem tistim, ki so v teh dneh ostali brez vsega.

Ker to počnemo zelo na hitro, ta trenutek, še nimamo podatka, komu točno bo šel denar, vendar s svojim imenom zagotavljamo, da bo prišel v prave roke. Naslovnike objavimo v naslednjih dneh.

Hvala za razumevanje, hkrati pa prosimo, da idejo delite, da bomo lahko z vašo pomočjo zbrali čim več.

Upamo, da ste na varnem in suhem

Hamo & Tribute 2 love

18.8. Akustični koncert Maribor- Minoriti

https://www.mojekarte.si/si/hamo-tribute-2-love/vstopnice-1170932.html

Hamo & Tribute 2 Love

Koncerti Hamo & Tribute 2 Love so vedno poslastica za glasbene rokenrol sladokusce. Še posebej takrat, ko je na mizi svež album in temu primerno posebno koncertno praznovanje. V petek, 10. marca, bodo v Kinu Šiška pozdravili prihod albuma ’22’. Albumi ‘Dve‘, ‘Pol‘, ‘3p‘, ‘4K‘ in ‘Iz4Kani‘ bodo dobili svojo šesto studijsko sestro, kar je dovolj tehten razlog za veliko praznovanje. Album je prvič zarohnel lani v Križankah, ko je izšla njegova vinilna različica, marca pa končno izide še v CD in digitalni obliki.

Hamo in ekipa so zapriseženi borci živega nastopanja in prav ta praksa je tisto, kar njihovi poslušalci najbolj cenijo. Dobrih 50 koncertov na leto, vsako leto, so izkušnje, ki jih premorejo le redki domači izvajalci. Preplet nežnosti, porednosti, šaljivosti in resnosti je z leti postala njihova znamka, ki na vsakem koncertu dobi nov pečat kvalitete. Koncert za tiste z okusom.

Obeta se čustvena fuzija novih materialov in starih uspešnic, ki se jih je v dveh desetletjih nabralo. Zagotovo boste lahko slišali ‘Dolgo nisva pila‘, ‘Ona gre‘, ‘Greva še mal dlje‘, ‘Vija vaja ven‘, ‘Prvo vrsto‘, ‘Rožice‘, ‘Gospo Magister‘, ‘Pomlad‘ in seveda lep kos novega albuma “22”, ki je že nanizal prve uspešnice – ‘Vse lepo za vse‘, ‘Sončen dan‘, ‘Zato ker je mraz‘ in najnovejšo ‘Pusti mi prižgano luč‘.

CENA VSTOPNIC :

REDNA CENA : 21,00 EUR

VIP sedeži : 35,00 EUR

Na dan koncerta : 25,00 EUR

NAKUP VSTOPNIC

 

************
Povežite se s Hamo & Tribute 2 Love:

WEB: www.hamoandtribute2love.com
FB: https://www.facebook.com/Tribute2Love/
IG: https://www.instagram.com/tribute2love/
YT: https://www.youtube.com/Bluesmiss
TW: https://twitter.com/tribute2love