fbpx

BarniBand

PETEK, 17. november 2023 OB 20:00

Koncert BarniBand se prestavi iz 17.11. 2023 na nov datum. Nov datum bo pravočasno objavljen. Hvala za razumevanje.

BARNI BAND – Aleš Boroš Barni, kantavtor, roker iz Rogaške Slatine, je z različnimi zasedbami odličnih glasbenikov posnel in izdal tri CD-je. CD Jutro pojutrišnjem (leta1999, studio Bon-Ton Rogatec, producent Zvonko Tepeš, založba Helidon), CD Drugi krog (leta 2003, studio producenta Danila Ženka, Radizel) in CD Veseloigra (leta 2012, studio Garbage Ljubljana, producent Drago Popovič – Popi). Generacijska, izpovedna besedila in rokerska glasbena podlaga so zagotovilo za prijetno druženje na koncertu.
V času delovanja je skupina Barni band nastopala na takratnih festivalih Rock otočec, Lampijončki, Škisova tržnica, Klumpanje, Šentrok, Rock zvok, Globoka grla, Festival šrot, Festival Brestanica… Leta 2013 je skupina prenehala delovati. Istega leta je Barni “vkup spravo” skupino Jeannette, s katero je kot basist in duhovni vodja že večkrat nastopil v Kgb.
Barni band boste videli in slišali v pomlajeni ekipi Milan Plavčak – kitara, Neža Pavlovič – bas, Sandi Kampuš – bobni in Aleš Boroš Barni – vokal.
Naša pesem, Visoko nad oblaki, Srna z ulice, Travica, Štrom so le nekateri od komadov, ki jih boste slišali na tokratnem koncertu.
Vabljeni!

VSTOPNINA/cena vstopnice – 10,00 EUR

število vstopnic omejeno, priporočamo rezervacije vstopnic