fbpx

STRIPTIZ (Matjaž Jaušnik)

ČETRTEK, 02.03. 2023 OB 20:00

STRIPTIZ

(Matjaž Jaušnik)

Ženske, ne veselite se prehitro in moški, brez skrbi – Matjaž se ne bo slekel, ampak bo razgalil celotno Slovenijo, vse nas, lovce, gasilce, javno upravo, slovensko politično in estradno sceno. 

Edina slaba stvar, ki se vam lahko zgodi v soboto, 29. oktobra je ta, da boste zavistni, ker je sosed šel na večer smeha in se nasmejal do solz, vi pa ne!

Matjaž Javšnik nadaljuje z razgaljanjem in družbeno kritiko tudi v svojem novem projektu Striptiz. Tokrat na odru ne bo razgalil le sebe, temveč tudi vas – pravzaprav kar celotno Slovenijo. V Striptizu se sprehodi čez slovenske posebnosti in zanimivosti, pa tudi čez naše prednosti in slabosti. Skozi smeh se bomo spoprijeli z dvojino, ljubeznijo do pločevine, ki se blešči iz garaž in nadstreškov, družinskih vezi, športnih uspehov, slovenske šole, graditve kariere, interesnih skupin, javne uprave, pa vse do rak rane naše družbe – politike. Seveda Matjaž tudi tokrat ne bo pozabil na pregovorno slovensko zavist, kar nas dela unikum ne le v evropskem temveč kar v svetovnem merilu.

Da to drži se lahko prepričate sami – pridite, da ne boste ‘ favš’ tistim, ki se bodo med prvimi nasmejali do solz.

MINISTRSTVO ZA ZDRAVJE IN HIGIENO TELESA TER DUHA PRIPOROČA OGLED PREDSTAVE ZA KREPITEV TREBUŠNIH MIŠIC, RAZGIBANJE LEVE IN DESNE HEMISFERE IN PREPREČEVANJE ZAVISTI. OGLED PREDSTAVE JE DRUŽBENA ODGOVORNOST!

CENA VSTOPNICE – 15,00 EUR

Vstopnice rezervirajte na povezavi : http://klub-kgb.si/rezervacije-vstopnic/